Over ons

Gezond & Mooi
Wij zijn een winkel voor natuurlijke producten waar therapeutische adviezen gegeven worden. Je lichaam verzorgen kan op meerdere manieren, zowel van binnen als van buiten. Wij hebben hier een leuke mix van voedingssupplementen, probiotica, homeopathische middelen, kruidentincturen en theeën.
Kortom: Alles van eerlijke en natuurlijke oorsprong.

Ons assortiment bestaat uit een breed gamma van zorgvuldig uitgekozen producten bestaande uit volgende categorieën:

Lichaamsverzorging
Alles voor een maximale verzorging van je lichaam met pure planten extracten en essentiële oliën.

Voedingssupplementen
Vitaminen en mineralen voor het in stand houden van een heldere geest en goede gezondheid. 

Kruidentheeën
Grote variëteit kruidentheeën van gedroogde planten, kruiden en/of specerijen zoals; kamillethee, rozenbottelthee, pepermuntthee, rooibosthee en zoethoutthee. Medicinaal inzetbaar of om van de lekkere smaak te genieten.

Literatuur
Waardevolle literatuur over natuurlijk geneeskunde, of gewoon leuke tips om kwaaltje te voorkomen en te genezen met natuurlijke producten.

Tincturen
Tincturen zijn een alcoholische oplossing van waardevolle mineralen en vitaminen die zijn gewonnen uit planten. Deze tincturen zijn gemakkelijk in druppelvorm te gebruiken en worden vooral gebruikt bij Fytotherapie. Zelfs heel goed inzetbaar voor kinderen.

Voeding
Glutenvrije en biologische voeding geproduceerd met zorg voor de natuur en dieren zonder vervuilende middelen zoals pesticiden.

Wij nodigen je dan ook graag uit in onze winkel voor persoonlijk advies of bestel simpel via onze webshop.

Hopelijk mogen wij je binnenkort begroeten in de winkel!